Kululu Ortaokulu

WEB https://kululu.meb.k12.tr
Adres : Kululu mahallesi Girinci Cad. Kayseri/AKKIŞLA
VİZYON : Milli Eğitimin Temel Amaçları Doğrultusunda; Milli ve Manevi Değerlerine Bağlı, İyi Ahlaklı, Akılcı Bir Dünya Görüşüne Sahip, Atatürkçü, Üstlenmiş Olduğu Rolün Gereklerini En İyi Şekilde Yapma Gayret ve Sorumluluk Anlayışı Kazanmış, Kendine Güvenen ve Üretmeyi Seven, Liderlik Vasfı Gelişmiş Bireyler Yetiştirmektir.
MİSYON : Milli ve Manevi Değerlerine Bağlı, Ayrım Yapmaksızın Tüm İnsanları Seven, Hoşgörülü, Bütün Canlıları Seven ve Çevre Bilinci Kazanmış, Ruh ve Beden Olarak Kendini Hayata sağlıklı Şekilde Hazırlayan, İlgi ve Kabiliyetleri Doğrultusunda Hedefler Belirleyen, Amaçlarına Ulaşmada Karşılaştığı Zorluklarla Yılmadan Mücadele Eden, Üst Öğrenimde İhtiyaç Duyacağı Bilgi ve Becerileri Kazanmış, Bireyler Yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Masa tenisi alanında il birincilikleri var.

Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma : Doğal Gaz
Servis :
Ulaşım : Genellikle öğretmenler kendi araçlarıyla gidiş geliş yapmaktadır. İlçe servisleri de kullanılabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Kasaba
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İle:70 km, İlçeye :4 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :